Lange køer og trafikkaos kan medføre at gjenvinningsstasjonen må stenge igjen! – ROAF: Romerike avfallsforedling IKS

Lange køer og trafikkaos kan medføre at gjenvinningsstasjonen må stenge igjen!

Mandag 6. april skulle «ALLE» besøke Skedsmo gjenvinningsstasjon. Det var opptil fire timers ventetid, og politiet måtte be mange om å snu. Dette medførte store trafikkale utfordringer, og mange nærliggende bedrifter ble skadelidende da folk ikke kom seg på jobb, og leverandører ikke fikk levert varer.

Vi har kun gjenåpnet Skedsmo gjenvinningsstasjon med begrenset åpningstid. Dette fordi vi er nødt til å prioritere og omdisponere mannskap til innsamling. Innsamling av husholdningsavfall er en samfunnskritisk funksjon, og vi gjør alt vi kan for å opprettholde driften som normalt på denne tjenesten.

Utsett besøket

Vi ber derfor innstendig alle som kan utsette sitt besøk til gjenvinningsstasjonen, om å gjøre det. De aller fleste har mulighet til å oppbevare avfall i egen bolig / på egen eiendom, inntil vi kan åpne som normalt igjen. Utsett ryddeprosjekter og oppussing i den grad det er mulig, slik at du ikke belaster gjenvinningsstasjonen mer enn absolutt nødvendig.

Må kanskje stenge igjen

Dersom situasjonen ikke bedrer seg, kan vi bli tvunget til å stenge gjenvinningsstasjonen for alt besøk igjen. Skedsmo ble gjenåpnet for å ha et minimumstilbud for levering av avfall til våre kunder, og vi håper inderlig vi kan unngå å havne i den situasjonen at vi må stenge. Det er spesielt viktig at næringskunder har mulighet til å levere avfall, slik at hjulene kan gå rundt for små og mellomstore bedrifter på Nedre Romerike, også i den vanskelige tiden vi er inne i.

Vi gleder oss enormt til vi kan åpne som normalt, og igjen ha et fullverdig tilbud til alle våre kunder. Inntil da takker vi alle som klør i fingrene etter å rydde og pusse opp, for at dere likevel venter med å besøke oss. På forhånd tusen takk.

 

Begrensede åpningstider

  • Skedsmo er åpent mandag-fredag kl. 11-17 (stengt lørdag)
  • Stengt følgende dager i påsken: 8., 9., 10., 11. og 13. april
  • Vi anmoder sterkt alle som kan vente med å levere avfall om å utsette sitt besøk
  • Sortere avfallet godt i gjennomsiktige sekker eller løst på henger (det reduserer tiden du bruker på gjenvinningsstasjonen)
  • Man må belage seg på kø og lang ventetid
  • Øvrige gjenvinningsstasjoner er fortsatt stengt