Til hovedinnhold

ROAF miljøskole

ROAF er stolte og glade over å kunne invitere alle 4. klassinger på Nedre Romerike til vår helt nye og spennende miljøskole i samarbeid med Vitenparken Campus Ås.

Vi lover en spennende, aktiv, morsom, læringsrik og annerledes dag her hos oss på ROAF Miljøpark i Lillestrøm kommune.

Hos ROAF er det lov med utestemme inne! I skolestua blir det eventyr, lys, lyd, spill, konkurranser, samarbeid, mestring, digitale effekter, underholdning, film, undervisning og lek. Vi skal også på besøk flere steder i parken for å se hvordan vi tar hånd om blant annet farlig avfall, jern, metall, plast og glass, slik at det kan brukes om igjen. Se også hvordan vi knuser avfallet med store maskiner for å kunne sende det videre for å lage nye produkter!

Dere møter pedagoger fra Vitenparken Ås. De har naturvitenskapelig og/eller samfunnsfaglig bakgrunn. De utvikler og leverer engasjerende og inspirerende kunnskapsaktiviteter til skole-Norge, alt forankret i Læreplanverket – Kunnskapsløftet.

Vi kombinerer digitale og interaktive elementer med generell underholdning for å heve og forsterke læringseffekten.

Som del av det pedagogiske tilbud utvikles det også etterarbeid som lærer kan gjennomføre sammen med elevene på valgt tidspunkt etter besøket.

Målet er å vise elevene via aktivitet, at kunnskap om kildesortering, gjenbruk og ombruk er essensielt for å kunne håndtere dagens og morgendagens klima- og miljøutfordringer.

Trykk her for påmeldingsskjema. 

Barn som utforsker

Verdt å vite

  • Tilbudet er gratis!
  • ROAF bestiller buss og betaler for transporten!
  • Undervisningen foregår fra kl. 09.00-11.30.
  • OBS! Bussen ankommer skolen deres 08:30 og elevene må være klare. Undervisningen varer i 2,5 time, så klassene vil returnere til skolen til ulik tid, avhengig av kjørelengde.
Påmeldingsskjema for ROAF miljøskole