ROAF miljøskole – ROAF: Romerike avfallsforedling IKS

ROAF miljøskole

ROAF miljøskole er et gratis tilbud til alle fjerdeklasser i våre eierkommuner. Vi prøver å lære barna om viktigheten av kildesortering og avfallshåndtering, og verdien av avfall.

ROAF miljøskole vil endelig åpne igjen fra 01. september 2021.

Tverrfaglig

ROAF kan tilby et tverrfaglig undervisningsopplegg om avfall, kildesortering, bærekraft og ombruk. Dette opplegget medvirker til oppfyllelse av overordnete mål, som bærekraft og medborgerskap. Vi fikk gode skussmål fra lærere og elever før pandemien, og gleder oss veldig til å åpne igjen.

Praktisk informasjon

Opplegget varer i underkant av tre timer, inkludert spising. ROAF besørger transport til og fra skolene. Elevene må ha med matpakke og penal. Etter bestilling tar vi kontakt for å avtale detaljer.

Velkommen

Vi håper alle fjerdeklasser vil prioritere et besøk til oss. Alt man trenger å gjøre er å fylle ut dette skjemaet, så tar vi kontakt for å avtale nærmere. Har man spørsmål, er det bare å bruke kontaktinfo til miljøskolen som man finner på denne siden.
Velkommen!

PS Tilbudet gjelder for skoler i kommunene Enebakk, Aurskog-Høland, Rælingen, Nittedal, Lillestrøm, Gjerdrum og Lørenskog.

Meld dere på til ROAF-miljøskole her

Hvorfor bli med på miljøskolen?

  • Det er gratis
  • En spennende og lærerik dag for både lærere og elever
  • Vi ordner og besørger transport
  • Miljø, kildesortering og avfallshåndtering er tema

Kontaktinformasjon:
skole@roaf.no
Tlf.: 47346555 

Påmeldingsskjema for ROAF miljøskole