Personvern og informasjonskapsler

Når du bruker nettsidene til Romerike Avfallsforedling (ROAF) legger nettleseren din igjen elektroniske spor og informasjon. Informasjonen benyttes til å bedre innholdet på nettsidene.

Analyse og sporing

ROAF benytter Google Analytics for å analysere bruken av nettstedet og forbedre innhold, informasjonsarkitektur og funksjonalitet. Google Analytics lagrer deler av IP-adressen til besøkende for å samle inn geografisk informasjon, men ROAF har aktivert en IP-anonymisering i sporingskoden for å styrke personvernet ditt. Google Analytics benytter følgende informasjonskapsler:

  • _ga, _gat_gtag_UA_28286713_1, _gid

ROAF benytter YouTube til å vise video på nettsiden. Når du besøker en side som kan vise YouTube-video, benyttes følgende informasjonskapsler:

  • __sonar, _ga, llbcs, endscreen-metadata-editor-gh, IDE, NID, PREF, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC

For å kunne vise kart over returpunkter og gi besøkende informasjon om hentetider på adresser, bruker vi Norkarts Min Renovasjon-widget. Den benytter følgende informasjonskapsler:

  • ARRAffinity

Logging av søkeord

ROAF lagrer informasjon om søkeordene du benytter på nettsiden. Denne informasjonen bruker vi til å bedre innhold, tilgjengelighet og navigasjon for brukerne våre. Denne statistikken er helt anonym, og kan ikke kobles til noen opplysninger om person, datamaskin/enhet eller IP-adresse.

Lokasjonsdata

For å kunne finne nærmeste gjenvinningsstasjon, benytter ROAF – hvis brukeren gir eksplisitt tilgang til å gjøre det – lokasjonsdata fra brukerens nettleser/datamaskin/enhet.