Vi har innført ROAFiD på våre gjennvinningsstasjoner

ROAFiD er et digitalt innbyggerbevis i form av en app som forteller oss at du bor i en av våre eierkommuner. Appen er knyttet opp mot din eiendom via BankID. Hovedmålet med innføringen av ROAFiD er å bedre kunne skille mellom privathusholdninger og næringskunder, slik at det man betaler på gjenvinningsstasjonen er rettferdig og riktig.

ROAFiD

Slik laster du ned appen

Den personen som står som eier av eiendommen, må laste ned appen først. Det knyttes en kvoteordning med 12 klipp per kalenderår til eiendommen, og tilgang til kvoten kan deles via appen med andre i husholdningen, dersom man ønsker det. Det er også mulig å dele tilgang til kvoten med andre familiemedlemmer, leietagere o.l. som bor på en annen adresse.

Mer enn 70.000 har allerede lastet ned ROAFiD!

ROAFiD

Last ned

Last ned appen ROAFiD fra App Store hvis du har en Apple-­telefon, eller fra Google Play hvis du har en Android-telefon.

Logg inn ved å autentisere med BankID.

Du trenger kun å logge inn én gang pr. halvår.

ROAFiD

Bruksanvisninger

Appen inneholder ditt innbyggerbevis, i form av en QR-kode som du skal vise frem når du besøker en av våre gjenvinningsstasjoner. I tillegg finner du oversikt over klippekortløsningen, du kan sette opp hentekalender for en eller flere adresser, og du kan dele tilgang med familiemedlemmer, og andre som f.eks. leietagere.

Les mer
ROAFiD

Hva er ROAFiD, og hvorfor innføres det?

Les mer her