Vi opplever for tiden stor pågang på kundesenteret, og dette kan medføre lengre svartid. Vi beklager ulempene dette medfører, og takker for din tålmodighet.

Til hovedinnhold

Returkartonglotteriet

Hver melkekartong er et lodd du kan vinne 10.000 kroner på!

Alle kan delta og vinne i Returkartonglotteriet – privatpersoner, organisasjoner, skoler, barnehager og idrettslag. Samler man en kubbe bestående av syv kartonger er man med i trekningen av 100.000 kroner!  Leverer du inn enkeltkartonger kan du vinne kr. 10.000 kroner.

 

Hver kartong kan bli ett lodd

Skriver du navn og telefonnummer på enkeltkartongene får du flere lodd, og er med i trekningen på å vinne 10.000 kroner.  Lager du en kubbe av totalt syv kartonger – seks kartonger oppi en syvende – er du med i trekningen av 100.000 kroner. Én kubbe kan naturligvis også vinne 10 000 kroner.

Både enkeltkartonger og kubber legger du direkte i beholder/container for papp, papir og kartong.

Trekninger
Kubbene trekkes på mange forskjellige steder, spredd over hele landet. Avhengig av innbyggertall, trekkes mellom en og syv kubber/enkeltkartonger, til sammen nær 200 stk hvert kvartal. Disse går videre til nasjonal trekning og vi annonserer vinnere hvert kvartal.

Lykke til!

Hva er drikkekartong?

Drikkekartong er éngangsemballasje for flytende varer som melk, juice og drikkeyoghurt, samt kartonger for sauser, puddinger, flytende skylle- og vaskemidler og lignende.

grontpunkt.no