Vi opplever for tiden stor pågang på kundesenteret, og dette kan medføre lengre svartid. Vi beklager ulempene dette medfører, og takker for din tålmodighet.

Til hovedinnhold

Vi tilbyr

Vi i ROAF er opptatt av å ta samfunnsansvar og sørge for et bedre miljø, derfor jobber vi kontinuerlig for å tilby de beste løsningene for våre innbyggere, med fortsatt fokus på avfallsreduksjon og ombruk. Målet vårt er hele tiden at det skal være enkelt for deg og bra for miljøet.

Henting av hageavfall

Tjenesten kan sammenlignes med miljøbilkjøringen som mange allerede kjenner til.

Les mer

Nyetablering og utstyrsoverganger

ROAF gir råd og stiller krav til renovasjonsløsningen i både nye byggeprosjekter, og i prosjekter der det er aktuelt med utstyrsovergang.

Les mer

Henteordning tekstiler

Innen 2025 er alle kommuner pålagt å ha en innsamlingsordning for tekstiler, klær og sko. Sammen med alle innsamlerne; Fretex, UFF, Kirkens Bymisjon, Røde Kors, Fileks, NLM Miljø og Norge Gir, skal ROAF sammen med fem andre kommuner og avfallsselskaper teste ut ulike løsninger for sortering og levering av tekstiler. Alle løsningene omfatter innsamling av både brukbare og ødelagte tekstiler.

Les mer

ROAFiD

ROAFiD er et digitalt innbyggerbevis i form av en app som forteller oss at du bor i en av våre eierkommuner. Appen er knyttet opp mot din eiendom via BankID.

Les mer

ROAFiD: Klippekortløsning og prismodell

Les mer

ROAFiD: Hva får du i appen?

Les mer

Hva er ROAFiD, og hvorfor innføres det?

ROAFiD er rett og slett et digitalt innbyggerbevis som forteller oss at du bor i en av våre eierkommuner, og at du derfor har rett til å levere avfall og betale som privatkunde.

Les mer

Gratis skap til grønne matavfallsposer for borettslag

Borettslag og sameier kan få eget skap til grønne matavfallsposer slik at det vil være poser tilgjengelig til enhver tid.

Les mer

Ulike kildesorteringssystemer for kjøkkenet ditt

Skal man få til kildesortering hjemme, trenger man et godt system og gode vaner, som hele familien lett kan bruke. De fleste kjøkkenaktører tilbyr løsninger som er tilpasset kjøkkenet ditt. Her er oversikt over mange av de gode løsningene.

Les mer

Poselotteriet

Hver grønne pose med matavfall kan nå bli ett lodd. Skriv navn og nummer på posen med en solid sprittusj, send bilde av posen til poselotteriet@roaf.no og kast den i beholderen din ute som vanlig. Når du har gjort det er du med i trekningen av gavekort på verdi av 5000,- til dagligvarer. Vi trekker vinnere hver måned, og har i tillegg ekstratrekninger i løpet av året hvor premien er gavekort på 10.000,-

Les mer

Tøybleietilskudd

Velger du tøybleier i stedet for éngangsbleier i hele bleietiden, sparer du miljøet for omtrent ett tonn med avfall per barn.

Les mer

ROAF miljøskole

ROAF er stolte og glade over å kunne invitere alle 4. klassinger på Nedre Romerike til vår helt nye og spennende miljøskole i samarbeid med Vitenparken Campus Ås.

Les mer

Velkommen inn under kjøkkenbenken

Filmer om Resty og Grønna som bor under kjøkkenbenken.

Les mer

ROAF-posten

ROAF-posten er en kundeavis med informasjon om ROAFs tjenester. Her kan du finne råd og tips til å ta flere gode og miljøvennlige valg i hverdagen. ROAF-posten ønsker både å informere og inspirere til å gjøre ting som er bra for miljøet – enkelt for deg.

Les mer

Omvisning på ettersorteringsanlegget

Er du interessert i å se hvordan Europas mest moderne ettersorteringsanlegg fungerer?

Les mer

Levering av restlopper

Frivillige organisasjoner kan levere restlopper gratis til våre gjenvinningsstasjoner på Berger og Aurskog-Høland.

 

Les mer

Filmer om Restavfall og Grønn Pose

Alle filmene i serien om Restavfall og Grønn Pose

Les mer

Returkartonglotteriet

Hver melkekartong er et lodd du kan vinne 10.000 kroner på!

Les mer