Vi tilbyr

Vi i ROAF er opptatt av å ta samfunnsansvar og sørge for et bedre miljø, derfor jobber vi kontinuerlig for å tilby de beste løsningene for våre innbyggere, med fortsatt fokus på avfallsreduksjon og ombruk. Målet vårt er hele tiden at det skal være enkelt for deg og bra for miljøet.

ROAF miljøskole

ROAFs miljøskole er et gratis undervisningsopplegg for alle 4. klasser hvor barna lærer om avfall, kildesortering og hvordan vi kan ta vare på ressursene i avfallet.

ROAF miljøskole er midlertidig stengt ut året 2020 på grunn av Korona. Vi vil gjøre nye vurderinger etter jul.

Les mer

Gratis skap til grønne matavfallsposer for borettslag

Borettslag og sameier kan få eget skap til grønne matavfallsposer slik at det vil være poser tilgjengelig til enhver tid.

Les mer

Levering av restlopper

Loppemarkeder kan levere restlopper gratis til våre gjenvinningsstasjoner på Skedsmo og Aurskog-Høland.

 

Les mer

Nyetablering

ROAF gir råd og stiller krav til renovasjonsløsningen i nye byggeprosjekter. ROAF skal også godkjenne plassering av alle nye renovasjonsløsninger, og adkomst og manøvrering for renovasjonsbilen.

Les mer

Miljørådgiver hjelper til med kildesorteringen

ROAF har egen miljørådgiver som kan bistå alle våre innbyggere, skoler og bedriftskunder med riktig informasjon og praktiske løsninger for en enklere kildesortering.

Les mer

Tøybleietilskudd

Velger du tøybleier i stedet for éngangsbleier i hele bleietiden, sparer du miljøet for omtrent ett tonn med avfall per barn.

Les mer

Omvisning på ettersorteringsanlegget

Er du interessert i å se hvordan Europas mest moderne ettersorteringsanlegg fungerer?

Les mer

Returkartonglotteriet

Hver melkekartong er et lodd du kan vinne 10.000 kroner på!

Les mer

ROAF-posten

ROAF-posten er en kundeavis med informasjon om ROAFs tjenester. Her kan du finne råd og tips til å ta flere gode og miljøvennlige valg i hverdagen. ROAF-posten ønsker både å informere og inspirere til å gjøre ting som er bra for miljøet – enkelt for deg.

Les mer