Vi tilbyr – ROAF: Romerike avfallsforedling IKS

Vi tilbyr

Vi i ROAF er opptatt av å ta samfunnsansvar og sørge for et bedre miljø, derfor jobber vi kontinuerlig for å tilby de beste løsningene for våre innbyggere, med fortsatt fokus på avfallsreduksjon og ombruk. Målet vårt er hele tiden at det skal være enkelt for deg og bra for miljøet.

Gratis skap til grønne matavfallsposer for borettslag

Borettslag og sameier kan få eget skap til grønne matavfallsposer slik at det vil være poser tilgjengelig til enhver tid.

Les mer

Ulike kildesorteringssystemer for kjøkkenet ditt

Skal man få til kildesortering hjemme, trenger man et godt system og gode vaner, som hele familien lett kan bruke. De fleste kjøkkenaktører tilbyr løsninger som er tilpasset kjøkkenet ditt. Her er oversikt over mange av de gode løsningene.

Les mer

Miljørådgiver hjelper til med kildesorteringen

ROAF har egen miljørådgiver som kan bistå alle våre innbyggere, skoler og bedriftskunder med riktig informasjon og praktiske løsninger for en enklere kildesortering.

Les mer

Nyetablering og utstyrsoverganger

ROAF gir råd og stiller krav til renovasjonsløsningen i både nye byggeprosjekter, og i prosjekter der det er aktuelt med utstyrsovergang.

Les mer

Poselotteriet

Hver grønne pose med matavfall kan nå bli ett lodd. Skriv navn og nummer på posen med en solid sprittusj, og kast den i beholderen din ute som vanlig. Da er du med i trekningen av gavekort på verdi av 5000,- fra Kiwi. Vi trekker vinnere hver måned, og har tre ekstra trekninger i løpet av året hvor premien er gavekort på 10.000,-

Les mer

Tøybleietilskudd

Velger du tøybleier i stedet for éngangsbleier i hele bleietiden, sparer du miljøet for omtrent ett tonn med avfall per barn.

Les mer

ROAF miljøskole

ROAF miljøskole er et gratis tilbud til alle fjerdeklasser i våre eierkommuner. Vi prøver å lære barna om viktigheten av kildesortering og avfallshåndtering, og verdien av avfall.

ROAF miljøskole vil endelig åpne igjen fra 01. september 2021.

Les mer

Velkommen inn under kjøkkenbenken

Filmer om Resty og Grønna som bor under kjøkkenbenken.

Les mer

ROAF-posten

ROAF-posten er en kundeavis med informasjon om ROAFs tjenester. Her kan du finne råd og tips til å ta flere gode og miljøvennlige valg i hverdagen. ROAF-posten ønsker både å informere og inspirere til å gjøre ting som er bra for miljøet – enkelt for deg.

Les mer

Omvisning på ettersorteringsanlegget

Er du interessert i å se hvordan Europas mest moderne ettersorteringsanlegg fungerer?

Les mer

Levering av restlopper

Loppemarkeder kan levere restlopper til våre gjenvinningsstasjoner på Skedsmo og Aurskog-Høland.

 

Les mer

Filmer om Restavfall og Grønn Pose

Alle filmene i serien om Restavfall og Grønn Pose

Les mer

Returkartonglotteriet

Hver melkekartong er et lodd du kan vinne 10.000 kroner på!

Les mer