Til hovedinnhold

Vinn sesongkort på Åråsen

Publisert: 29.08.2022

I september har vi spesialtrekning på Poselotteriet hvor du kan vinne sesongkort på Åråsen for 2023.

LSK og ROAF har inngått et samarbeid, og i september har vi spesialtrekning i Poselotteriet hvor en heldig vinner får sesongkort på Åråsen for 2023.

Målsettingen er å få publikum med på en miljødugnad for økt kildesortering, og med spesielt fokus på sortering av matavfall.

Gjør hver grønne pose med matavfall om til et mulig vinnerlodd!

Slik deltar du i trekningen av sesongkort 2023:

  1. Kast matavfall i grønn pose.
  2. Skriv navnet ditt, mobilnummeret ditt og «LSK» på posen.
  3. I tillegg tar du et bilde av posen og sender det til poselotteriet@roaf.no.
    Alternativt kan du sende bildet til oss som melding på Facebook eller Instagram.
  4. Legg deretter den grønne posen i avfallsbeholderen som vanlig – og du er med i trekningen av sesongkort på Åråsen.
Husk at hver eneste grønne pose med matavfall kan bli et lodd i trekningen av sesongkort.

Du kan skrive på – og levere – så mange poser du vil. Merk at den som skriver navnet sitt på posen må være over 18 år.

Vinnerne blir kontaktet direkte etter at trekningene i respektive måneder er foretatt, og blir annonsert i ROAFs kanaler.

NB! Ekstra vinnersjanser!

Alle innleverte grønne poser der det er påskrevet navn, mobilnummer og «LSK» deltar også i trekningen av gavekort til dagligvarer hver måned, pålydende 5.000 kroner. I tillegg deltar du i 3 ekstratrekninger av gavekort på hele 10.000 kroner i løpet av året.

LSK, miljø og bærekraft

LSKs samarbeid med ROAF føyer seg inn i rekken av fotballklubbens bærekraftstiltak. I 2019 var LSK miljøambassadører i samarbeid med Handelens Miljøfond. Både ROAF og LSK deltar også i Action Now-programmet i samarbeid med BDO – der formålet blant annet er å øke kunnskapen hos befolkningen om FNs bærekraftsmål og bidra til å bygge bærekraftige byer og lokalsamfunn.

Kort om Poselotteriet

Poselotteriet pågår hele året, og er for innbyggere i en ROAF-kommune: Lillestrøm, Nittedal, Gjerdrum, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland og Enebakk.

Du som bor i en av kommunene kan enkelt gjøre hver eneste grønne pose med matavfall til et lodd i Poselotteriet. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive navnet og telefonnummeret ditt på den grønne posen – og sende et bilde av den til poselotteriet@roaf.no før du kaster den som vanlig.

Hver måned trekkes det en vinner av et gavekort på 5.000 kroner, og i tillegg trekkes det hvert år tre ekstravinnere av gavekort på 10.000 kroner. Dersom du vinner ringer vi deg og overbringer det glade budskapet, og gavekort blir sendt i posten.