Til hovedinnhold

Endring i poselotteriet

Publisert: 09.03.2023

ROAF endrer Poselotteriet. Dette gjør vi for å sikre at alle bidrag er med i trekningen. Vi har erfart at det tidligere har vært vanskelig å tyde skriften på matavfallsposene, samtidig som det har vært utfordrende å finne posene som er skrevet på i en stor haug med grønne poser.

 

For å sikre at du blir med i trekningen, må du nå sende inn et bilde av din grønne matavfallspose. Husk å ta bilde av posen slik at påskrevet navn og nummer på posen kommer godt frem. Bildet av posen sendes til poselotteriet@roaf.no. Hver grønne pose du sender bilde av er ett lodd.

Ellers er ting som før. Ved å bruke den grønne posen til matavfallet ditt, og dokumentere dette til oss før du kaster den i beholderen, er du med i trekning av gavekort på matvarer. Basert på alle henvendelser vi mottar, vil vi overføre alle innsendte bidrag til en liste, og gjøre en tilfeldig trekning fra denne listen. Hver måned trekker vi gavekort på kr 5000,-. I tillegg trekker vi en ekstra stor gevinst før påske og jul på kr 10 000,-.

Vi håper å få enda flere deltakere i lotteriet, og ønsker alle lykke til!

Hva er Poselotteriet, og hvordan deltar man?

Poselotteriet er et initiativ fra ROAF der du kan vinne premier for å sortere matavfall! Du kan vinne gavekort på dagligvarer på opptil 10.000kr ved å delta i poselotteriet.

De grønne posene skal kun inneholde matavfall. Det vil si skrell og skrotter, tilgriset tørkepapir, middagsrester, skall og kaffegrut og lignende.

Alle vinnere blir kontaktet per telefon eller sms. Med vinnerens godkjenning offentliggjør vi navn på nettsider og sosiale medier. I noen tilfeller ønsker vi å gjøre intervju med vinnerne, men det skjer bare med vinnerens godkjenning.

Poselotteriet

 

Les mer

Poselotteriet - Hva er Poselotteriet?

 

Les mer

Poselotteriet - Kutt matsvinnet – slik kan du spare mange tusenlapper!

 

Les mer

Poselotteriet - Hvorfor er det viktig å sortere matavfall?

 

Les mer