Poselotteriet - Hva er Poselotteriet? – ROAF: Romerike avfallsforedling IKS

Hva er Poselotteriet, og hvordan deltar man?

Poselotteriet er et initiativ fra ROAF der du kan vinne premier for å sortere matavfall! Hver grønn matavfallspose telles som ett lodd når du har skrevet på ditt navn og telefonnummer.

Premier

Hver måned trekker vi en heldig vinner som får et gavekort på 5000 kroner til dagligvarer. I tillegg trekker vi tre personer i året som får et gavekort på 10 000 kroner.

ROAF gavesjekk

Slik deltar du

Hvis du allerede sorterer matavfall i grønne poser, kan du stort sett gjøre som du alltid har gjort. Bare skriv navnet og telefonnummeret ditt på posen med en solid sprittusj før du kaster den. Vi anbefaler å skrive på posen før du tar den i bruk, mens den fortsatt er tom.
Hvis du ikke allerede sorterer matavfall, er dette en gyllen anledning til å gjøre en innsats for miljøet.

Du må være fylt 18 år for å delta.

 

Send inn ditt bidrag

Det aller enkleste (og det må du alltid gjøre) er å kaste den grønne posen i matavfallsbeholderen – og resten ordner seg selv. Det er også mulig å sende bilde av posen din, og på den måten sikre at vi mottar navn og telefonnummer på ditt lodd. Bilder kan sendes på instagram, facebook, eller e-post.

  • Analogt: legg posen i beholderen
  • Instagram: tag bildet ditt med #poselotteriet og @dittroaf
  • Facebook: send oss bildet i messenger . Sender du bildet som melding  er det kun vi i ROAF som får informasjonen. 
  • E-post: bildet sendes til poselotteriet@roaf.no

 

Det blir trukket 15 vinnere i året, så mulighetene er gode!

Daglig trekker vi trekker kandidater som blir samlet opp til den store trekningen. Jo flere poser du merker med navn og nummer, desto større vinnersjanse har du. Bildene vi har mottatt havner også i samme «bolle» med vinnerkandidater. I slutten av måneden trekker vi den heldige vinneren av månedens gavekort. Det er tilfeldigheter som styrer hvem som vinner.

 

Bli med!

Ved å kaste alt matavfall i grønn pose, da tar du vare på miljøet samtidig som du har mulighet til å vinne gavekort på kolonialvarer. Bidrar du til å spre ordet, både om lotteriet og hvor viktig det er å kaste matavfall i riktig pose, så takker vi for hjelpen!

 

Kun grønne poser med matavfall gjelder

De grønne posene skal kun inneholde matavfall. Det vil si skrell og skrotter, tilgriset tørkepapir, middagsrester, skall og kaffegrut og lignende. Hvis du har kastet andre ting enn matavfall i den grønne posen blir den diskvalifisert fra Poselotteriet.

 

GDPR, oppbevaring av navn og telefonnummer

Alle bidrag som sendes digitalt oppbevares i en måned før de slettes. Alle kandidater som er med i månedstrekningen slettes når trekningen er gjennomført. Vi deler ikke listen med navn og nummer med tredjepart, og det er kun få utvalgte i kommunikasjonsavdelingen som har tilgang på listen med din kontaktinformasjon.

 

Vinner blir kontaktet

Alle vinnere blir kontaktet per telefon eller sms. Med vinnerens godkjenning offentliggjør vi navn på nettsider og sosiale medier. I noen tilfeller ønsker vi å gjøre intervju med vinnerne, men det skjer bare med vinnerens godkjenning.

 

Premien sendes?

Gavekort sendes til vinnerne i posten fra ROAF.