Hva er Poselotteriet, og hvordan deltar man?

Poselotteriet er et initiativ fra ROAF der du kan vinne premier for å sortere matavfall! Du kan vinne gavekort på dagligvarer på opptil 10.000kr ved å delta i poselotteriet.

Premier

Hver måned trekker vi en heldig vinner som får et gavekort på 5000 kroner til dagligvarer. Vi har i tillegg trekninger i løpet av året hvor premien er gavekort på 10.000,-

ROAF gavesjekk

Slik deltar du

Hvis du allerede sorterer matavfall i grønne poser, kan du stort sett gjøre som du alltid har gjort. Skriv navn og nummer på posen med en solid sprittusj, send bilde av posen til poselotteriet@roaf.no og kast den i beholderen din ute som vanlig. Vi anbefaler å skrive på posen før du tar den i bruk, mens den fortsatt er tom.
Hvis du ikke allerede sorterer matavfall, er dette en gyllen anledning til å gjøre en innsats for miljøet.

Du må være fylt 18 år for å delta.

 

Send inn ditt bidrag

  • Instagram: tag bildet ditt med #poselotteriet og @dittroaf
  • Facebook: send oss bildet i messenger . Sender du bildet som melding er det kun vi i ROAF som får informasjonen. 
  • E-post: bildet sendes til poselotteriet@roaf.no

Tidligere trakk vi vinneren manuelt fra ettersorteringsanlegget, men på grunn av store mengder avfall, ressursbruk og utvisket tekst på posen fant vi det hensiktsmessig å kun trekke vinneren via e-post – dette gir deg større vinnersjanser!

Bli med!

Ved å kaste alt matavfall i grønn pose, da tar du vare på miljøet samtidig som du har mulighet til å vinne gavekort på kolonialvarer. Bidrar du til å spre ordet, både om lotteriet og hvor viktig det er å kaste matavfall i riktig pose, så takker vi for hjelpen!

 

Kun grønne poser med matavfall gjelder

De grønne posene skal kun inneholde matavfall. Det vil si skrell og skrotter, tilgriset tørkepapir, middagsrester, skall og kaffegrut og lignende. Hvis du har kastet andre ting enn matavfall i den grønne posen blir den diskvalifisert fra Poselotteriet.

 

GDPR, oppbevaring av navn og telefonnummer

Alle bidrag som sendes digitalt oppbevares i en måned før de slettes. Alle kandidater som er med i månedstrekningen slettes når trekningen er gjennomført. Vi deler ikke listen med navn og nummer med tredjepart, og det er kun få utvalgte i kommunikasjonsavdelingen som har tilgang på listen med din kontaktinformasjon.

 

Vinner blir kontaktet

Alle vinnere blir kontaktet per telefon eller sms. Med vinnerens godkjenning offentliggjør vi navn på nettsider og sosiale medier. I noen tilfeller ønsker vi å gjøre intervju med vinnerne, men det skjer bare med vinnerens godkjenning.

 

Premien sendes?

Gavekort sendes til vinnerne i posten fra ROAF.