Til hovedinnhold

Hvilken løsning skal erstatte Lørenskogs gamle gjenvinningsstasjon?

Publisert: 04.09.2023

Den optimale løsningen for å kvitte seg med grovavfall endrer seg i takt med at Lørenskog kommunens boligområder stadig blir mer tettbygd, og mange av innbyggerne ikke disponerer egen bil. Avfallshåndteringen bør være så miljøvennlig og brukervennlig som mulig, og ha en forsvarlig kostnadsramme. ROAF og Lørenskog kommune er i dialog for å finne både midlertidige- og permanente løsninger for innbyggerne i Lørenskog. Det tar tid, men skal bli bra!

ROAF ønsker å bidra til en løsning som blir best mulig, både for kommunen, innbyggerne og ROAF. Dette arbeidet pågår nå, og vil fortsette i 2024. I mellomtiden har Lørenskogs innbyggere muligheter til å benytte gjenvinningsstasjonene på Nedre Romerike. Lillestrøm og Fetsund er de nærmeste.

I tillegg tester ROAF også ut henteordninger for tekstiler og hageavfall i Lørenskog. Miljøbilen kommer også to ganger i året.

Vi forstår at mange venter på svar om ny gjenvinningsstasjon i Lørenskog, men for å møte alle mulige behov, ser vi altså på ulike løsninger fremover. Det tar noe tid, men vi håper at vi til slutt kommer frem til en løsning som fungerer best mulig for alle parter.

Takk for tålmodigheten!

Hvilken løsning skal erstatte Lørenskogs gamle gjenvinningsstasjon?

ROAF og Lørenskog kommune er i dialog for å finne både midlertidige- og permanente løsninger for innbyggerne i Lørenskog. Det tar tid, men skal bli bra!