Veteranen Dagny vant Poselotteriet igjen – ROAF: Romerike avfallsforedling IKS

Veteranen Dagny vant Poselotteriet igjen

Dagny Harstad fra Fetsund er veteran i Poselotteriet og har vært med helt fra starten.

Nå vant hun Poselotteriet for andre gang, og oppfordrer alle til å sortere både matavfallet og annet avfall. Selv om man har vunnet tidligere, er det så store vinnersjanser at man kan vinne flere ganger. Skriv navn og nummer på den grønne posen, og bli med på Poselotteriet!

Dagny Harstad, augustvinner av Poselotteriet.

Dagny Harstad, augustvinner av Poselotteriet.

5000,- hver måned

Hver måned trekker vi en heldig vinner av et gavekort på 5.000 kroner til dagligvarer. I tillegg har vi tre ekstratrekninger i løpet av året på gavekort verdt hele 10.000 kroner. Den som skriver navnet sitt på posen må være over 18 år. Husk å bruke en solid sprittusj med svart farge, og skriv med tydelige blokkbokstaver.

Øk vinnersjansene ved å ta et bilde av den grønne posen med påskrevet navn og nummer, og send oss det på Facebook eller legg det ut på lnstagram. På lnstagram må du huske å tagge bildet med @dittroaf og @poselotteriet.

Du kan også sende oss bilde av posen på e-post, til poselotteriet@roaf.no, eller som en privat melding på Facebook-siden til ROAF.

 

Skriv LSK på på den grønne posen om du ønsker å vinne sesongkort på Åråsen

KUN I SEPTEMBER: Skriv «LSK» på den grønne posen, i tillegg til ditt navn og tlf.nr., om du ønsker å vinne sesongkort på Åråsen.

Vinn sesongkort for 2023 på Åråsen

I september har vi en ekstratrekning i Poselotteriet hvor du også kan vinne sesongkort (til en verdi av 3.200,-) sammen med et gavekort på dagligvarer på 5.000 kr.

For å delta merker du posen med «LSK» i tillegg til ditt navn og nummer. Ta et bilde av posen og send det til poselotteriet@roaf.no. Alternativt kan du sende bildet til oss som melding på Facebook eller Instagram.

Legg deretter den grønne posen i avfallsbeholderen som vanlig – og du er med i trekningen av sesongkort på Åråsen.

Hva skal i den grønne posen?

I den grønne posen skal du kun kaste matavfall og ingenting annet. Aller helst vil vi selvsagt at du skal spise opp maten din, men dersom noe allikevel må kastes er det den grønne posen som gjelder. Når du kaster matavfallet i den grønne posen, bidrar du både til en bærekraftig sirkulærøkonomi og til at renovasjonsutgiftene holdes så lave som mulig.

Eksempler på matavfall:
  • potetskrell
  • gulrotskrell
  • kaffegrut med filter
  • løkskall og annet avkapp
  • fiskebein og fiskeskinn
  • bein og kyllingskrotter
  • fett og sausrester
  • tørkepapir og servietter med matrester
  • smuler

OBS! Blomster og plantejord skal ikke i den grønne posen, men i posen for restavfall.

Mangler du grønne poser?

Knytt en plastpose fast i avfallsbeholderen din, og renovatøren legger igjen en ny rull til deg neste gang det er tømming. Til borettslag og sameier deler vi ut poser på døra to ganger i året. Du kan også få utlevert grønne poser på gjenvinningsstasjonene og/eller på servicetorget i kommunen din.