Vi opplever for tiden stor pågang på kundesenteret, og dette kan medføre lengre svartid. Vi beklager ulempene dette medfører, og takker for din tålmodighet.

Til hovedinnhold

Anne Marie vant 5000 kr i gavekort på dagligvarer

Publisert: 06.02.2024

SÅ FANTASTISK! Sa en glad Anne Marie når hun fikk vite at de ble trukket ut som vinnere av Poselotteriet for januar.

De har vært med i Poselotteriet lenge nå og det har blitt en god vane å skrive navn og nummer på matavfallsposen og sende inn et bilde, før den kastes i beholderen.

Både Anne Marie og mannen Jan Erik har blitt mye mer bevisste og nøye på sortering av alt avfall etter at de ble med på Poselotteriet.

Vinnertelefonen ble mottatt når paret var på vei hjem fra Berger gjenvinningsstasjon, så det var god stemning i bilen etter å ha kvittet seg med avfall og ikke minst fått vite at de vant et gavekort på dagligvarer på hele 5000 kr.

Vi gratulerer så mye!

 

Husk å skrive navn og nummer på posen, ta et bilde, og send til poselotteriet@roaf.no. Så enkelt er du også med 😊

Slik deltar du

Hvis du allerede sorterer matavfall i grønne poser, kan du stort sett gjøre som du alltid har gjort. Skriv navn og nummer på posen med en solid sprittusj, send bilde av posen til poselotteriet@roaf.no og kast den i beholderen din ute som vanlig. Vi anbefaler å skrive på posen før du tar den i bruk, mens den fortsatt er tom.
Hvis du ikke allerede sorterer matavfall, er dette en gyllen anledning til å gjøre en innsats for miljøet.

Du må være fylt 18 år for å delta.

Send inn ditt bidrag