Til hovedinnhold

Henting av avfall i mai

Oppdatert: 22.05.2024

Helligdager og fridager i mai medfører at vi kommer og henter avfallet ditt på andre tidspunkter enn vanlig. Alle får tømt avfallet sitt, men det blir endring i hentetider. Faller helligdagen på din ordinære tømmedag kan avfallet bli hentet både i for- og etterkant. La beholderen stå fremme til den har blitt tømt.

 

Våre sjåfører har fri på helligdager, i tillegg har vi ikke tillatelse fra myndighetene til å hente avfall på visse dager. Det medfører endringer for når vi henter avfallet ditt. I utgangspunktet bruker vi en hel uke på å hente alt avfall hos alle våre kunder, men når noen av disse dagene ikke blir arbeidsdager må vi kjøre inn rutene på andre tidspunkter.

Vi henter ikke avfall på følgende dager:

  • Onsdag 1. mai
  • Torsdag 9. mai
  • Fredag 17. mai
  • Mandag 20. mai

Dette påvirker alle ruter og hentetider for hele uken. Vi må også ta forbehold om at det kan bli avvik fra denne listen.

Du finner hentekalender med pushvarsel til mobilen din i ROAFiD-appen! 

Du finner også hentekalender her.

 

Takk for at du kildesorterer

Mye av vårt avfall består av verdifulle naturressurser. Når du kildesortere sørger ROAF for å få resirkulert så mye som mulig av ditt avfall. På denne måten sparer vi naturen for sløsing og unødvendig bruk av viktige naturressurser.